Lunda Parkering

Frågor & svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får:

Vårt mål är att erbjuda våra kunder en förstklassig upplevelse till ett fördelaktigt pris.
Hos oss väljer du parkering med eller utan transfer. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder den i särklass billigaste långtidsparkeringen. Väljer du att parkera med transfer kör vi dig till och från Arlanda, en resa på 8 minuter.
Vårt fokus ligger på kunden och vi tar därför gladeligen emot önskemål och åsikter som kan hjälpa oss att göra vår verksamhet ännu bättre.

Självklart är alla välkomna till vår parkering oavsett reslängd, vårt prisvärda koncept riktar sig dock framförallt till resenärer som är i behov av att hyra parkering under en längre period. Skall du vara borta längre än 6 månader eller vill abonnera på en p-plats, kontakta oss för extra bra erbjudanden.

Du kan parkera hos oss utan bokning så länge parkeringen inte är fullbokad. Om du vill vara säker på att få en plats rekommenderar vi dock att du gör en bokning. Bokningen är kostnadsfri och det kostar inte heller något att avboka. För att garantera transfer behöver vi din bokning senast kl 22:00 dagen innan avresa.

Om du behöver ändra din bokning går du in på Ändra Bokning. Du kan ändra eller ta bort din bokning fram till kl 22:00 dagen innan avresa utan att det kostar dig något. Om du inte utnyttjar din bokade tid debiterar vi dock en avgift på 200 kr. Skulle ditt flyg bli inställt tar vi självklart hänsyn till detta. Om du kommer mer än 15 minuter efter bokad tid behöver du meddela oss för att vi skall kunna vara tillgängliga och köra dig till Arlanda. Om flyget är försenat vid hemresan behöver du inte meddela oss, vi bevakar din flight så att vi vet när vi skall hämta dig.

Om du släpper av ditt resesällskap vid Arlanda terminal kan du parkera bilen medan de andra checkar in bagaget. Du är då tillbaka vid terminalen inom 30 minuter. Om ni åker direkt till parkeringen är det lämpligt att räkna med 30 minuter innan ni vill vara på terminalen.

Normalt står vår buss och väntar på dig den tid du har bokat hos oss. Vi kör dig sedan direkt till Arlanda.

Vår transferbuss hämtar upp dig när ni har landat. Vi följer ditt flyg och hämtar upp dig utanför ankomsthallen. Det spelar med andra ord ingen roll om ditt flyg är försenat, vi håller oss uppdaterade på de aktuella ankomsttiderna.

Vi hämtar dig på följande platser:
Terminal 5, Busshållplats 11/12
Terminal 4, Busshållplats 12
Terminal 2, Busshållplats 8

Du kan åka med bekant, åka taxi eller åka med kollektivtrafiken. Tidtabell till UL hittar du [busslank text=”här”]. Det är 5 minuter promenad till busshållplats. Du väljer själv det alternativ som passar dig bäst och ger dig den mest kostnadseffektiva lösningen.

Parkeringen är öppen dygnet runt men är endast bemannad när vi har bokade transferkörningar. Om grinden till parkeringen är stängd öppnar du den med koden som du hittar i din bokningsbekräftelse.

Du kan parkera fordon på upp till 6 meter hos oss. Om du har en släpkärra som är kortare än 6 meter kan du parkera på en egen plats så länge du betalar p-avgift för den. Höga bilar eller bilar med takbox är inga problem så länge de inte är längre än 6 meter.

Nej, vi kan i dagsläget inte erbjuda laddning av elbilar.

Vår ambition är att vi skall vara den säkraste långtidsparkeringen. För att uppnå detta har vår anläggning ett 2 meter högt staket med taggtråd och larmcensorer. Hela parkering är väl upplyst och kameraövervakad dygnet runt med avancerade kameror direktkopplade till larmcentral. Om något onormalt skulle inträffa har vi väktare som snabbt kan vara på plats. Vi har även personal som bor i närheten av parkeringen. På natten är den motordrivna grinden stängd och hela området larmat.

Behöver du hyra parkering under en längre tid har vi garageplatser bredvid den vanliga parkeringen som också går att hyra. Läs mer och boka en plats på https://storemore.se/arlanda.